Biztos, hogy mindenkinek van egy olyan ismerőse, vagy annak egy ismerőse akit átvertek régebben a chat-es feltöltő kártyás kis kurvák. Ha egyáltalán nevezhetjük őket kurvának, mert sok esetben szerintem pasik álltak a háttérben.

A balek megvette a kártyát, megírta annak számát a lánynak, aki felől soha többet nem hallott….Ezt hívják átverésnek, aki pedig így járt az egy balfék. Soha nem hittem el, hogy vannak ilyen balekok amíg az egyik egyetemi csoporttársam be nem vette. De az legalább találkozott vele…

______________

Update
2009.09.25., 18:49

Gondoltam, hogy egyesek nem ismerik, először be is írtam, aztán kitöröltem XD

A nem előfizetéses mobiloknak van egy egyenlege, amit fel kell tölteni. Ezt annak idején (ma már nem tudom, de szerintem megszünt) elsősorban a postán, újságárusoknál megvásárolható kártya segítségével lehetett. A kártya ellenértéke fejében telefonálhattál. Az egyenleg feltöltésére szolgáló kódot a kártya kapargatásával hetetett elővarázsolni (sorsjegyhez hasonlóan). Sok hülye picsa egy ilyen kódsorozatot kért annak fejében, hogy találkozzon veled.

_____________

 

A felöltő kártya ma már nem divat. A lányok leginkább akkor hajlandóak találkozni, ha valami menő klubba, vagy szórakozóhelyre szervezitek le a találkozót. Persze egybekötve az egészet egy jó bulizással, amit végig a balek fizet. Mert ugye hogy néz már ki, hogy az első randin a nő fizet. Aztán ezekkel a party cicákkal vigyázni kell ám, mert a piát jól bírják és simán az asztal alá isznak egy olyat aki nincs hozzá szokva vagy nem iszik annyit mint ők.

Nekem is az utamba kerültek ilyen lányok annak idején és most is. Régebben engem is próbáltak lehúzni a feltöltő kártyával, de én soha nem dőltem be. Most is megtaláltak az ilyen kis lányok. Mert nekem azok… általában 16-20 közti lányokról van szó, de van fiatalabb és idősebb is. Leginkább a Hot Dog nevű közösségi izé oldalra jellemző, de mindenhol vannak ilyenek. Akikkel találkoztam speciel nem innen voltak.

Hajtott a kíváncsiság és válaszoltam több ilyen hölgynek is, miután megkerestek. A levelekben szembesültem a mostani magyar iskolarendszerrel és a jó kis NAT meg a hasonló baromságok hatásaival. Én sem írok helyesen, ami inkább annak köszönhető, hogy van amikor hetekig meg sem szólalok magyarul, de az amit olvastam ezekben a levelekben, az már nekem is sok volt.

Mindegyik valami buliba akarta magát befizetni, vagy enni egy jót az én kontómra.

Kettővel úgy alakult találkozom is. Hajtott a kíváncsiság no. Mindkét hölgy tipikus cica baba, az egyik a változatosság kedvéért szőke, a másiknak amolyan lilás színű haja volt, amire ő azt mondta „mittudomén milyen” vörös. Na nekem az lila volt akkor is, pedig sem színvak, sem tévesztő nem vagyok (nem is lehetnék a munkám miatt).

Mindkét lánnyal MSNbe beszéltem meg a találkozót, már mondtam nekik nekem kicsit kényelmetlen ez a dolog, mert az egyiknél 11, a másiknál 10 évvel voltam idősebb. Ez őket különösebben nem érdekelte, bár az átlag tini lányt ez nem szokta, főleg nem az effajtát.

 

Az elsőt a nagy faluban ismertem meg, épen Pesten voltam a szolgálati lakásban, egyik Morison’s 2-be vagy hová hívatta meg magát. Ami egyébként egy tök normális hely lenne, ha nem a burzsuj népnek találták volna ki, szerintem drága. Londonban sokkal színvonalasabb helyek belépői fele ennyibe kerülnek, a menü árak meg ugyanott vannak, mint GB-be. (Great Birtain). Nem küldött a padlóra a dolog, mert szerencsére nem hazai cégnek dolgozom és még csak nem is itthon vagyok bejelentve, így a fizetésem több mint felét nem is kell a cigányok és a léhűtők eltartására költenem.

Ritkán iszom, bírom is a piát, de leginkább azért mert ésszel iszom. De ez a lány egyértelműen csak itatni akart… Egy ideig tartottam vele a lépést, de amikor úgy gondoltam, hogy ez a vasággyal együtt alig 50 kilós kis vékony szőkeség az asztal alatt fog fetrengeni, én még vígan elleszek, és esetleg keresek valami értelmes nőt. Hát a faszt! Majdnem ott találtam magam az asztal alatt, amikor a lány a nem tudom én hányadik vodka narancsnál második üveg pezsgőnél tartott (ami itt jegyzem meg, magyar Törley volt, 2400 kemény magyar Ft/üveg áron – a fene a máját). Csodálkoztam is rajta milyen jól bírja, meg is említettem neki és akkor mondta, hogy hozzá van szokva, a lányokkal a koleszben délutánonként csak úgy isznak… Van amikor segg részegek, de legtöbbször csak annyit, hogy hozzá van szokva. Na mondom szép… 19 és alkoholista.

Miután én megadtam neki az alap bódultságot jelentő pia mennyiségre elegendő manit, tovább állt. Először csak egy, aztán több szám erejéig tűnt el, először valami csajjal akivel már buliztak egy párszor együtt, aztán oda ült az ő asztalukhoz. Én meg jobbnak láttam félre állni. Kicsit "csalódott" voltam, azt hittem legalább le fog majd szopni, vagy megkúratja magát velem a WCbe. Nem mintha hiányozna efféle élmény...

Tulajdonképpen még nem is volt késő, úgy döntöttem sétálok egy kicsit, hiszen olyan kellemes idő volt. Aztán haza metróztam. Érdekes este volt, rövidebb lettem 20 darab ezressel, de mit nekem. Így utólag nem is tudom mi értelme volt, mert a lányt sem akartam lefektetni… de legalább volt táraságom. Magamban is el szoktam ennyit tapsolni ha jól akarom magam érezni, de nem feltétlenül piára vagy egyéb élvezeti szerekre. Hanem inkább elmegyek az ország másik végére szétnézni, kirándulni.

 

A másik hölgyemény étterembe hívatta meg magát. Alapvetően vidéki városban lakom, de a meló miatt sokat vagyok Budapesten is, meg GB-be is. Ez most egy helybeli lány volt. Ez volt a fentebb említett lila hajú, akinek ez akármilyen vörös volt. De legalább jól állt neki, az is valami.

Ő az egyik drága helyi hotel, annál is drágább éttermébe szeretett volna menni. A hoteltől egy köpésre van egy park, mellette egy parkoló és oda beszéltük meg a találkozót.

Találka, bemutatkozás puszi-puszi, kis séta és irány az étterem, ahol egy bécsi szelet körettel egy személyre ott kezdőik, hogy 3 darab ezres. Nem baj…. Mindig is tudtad, hogy hülye vagy, legalább ez a szegény lány jól laki, így is olyan piszkafa, te meg annak ellenére, hogy utálod a flancolást és egy szakadt jobb kormányos Escortod van egy ilyen díszpicsával mutatkozol a város egyik elit helyén. Meg nem baj, hogy főorvos aki kivette a mandulád 14 évesen, épen akkor készült távozni amikor ti leültetek, de olyan szegények voltatok, hogy 3 ezer forintot kapott csak borítékba, ami már akkor is sértő volt inkább mint hálapénz. Jó felvitte az Isten a dolog, pedig hogy utáltad és utálod is az újgazdagokat.

Ilyeneken kattogott az agyam végig. Amikor feltettem a kérdést, mi a jó büdös francot csinálok én itt? Kell ez nekem? Nem. Kell ez a nő nekem? Nem. Tetszik ez a nő nekem? Nem. Nő ez a nő egyáltalán? Nem. Ennyire a padlóra kerültem, hogy megcsalt az exem? Igen…

Később szóba került a kultúra és a művelődés. Eddig is teljesen normálisnak tűnt a lány, megtudtam, hogy jó tanuló is, művészet és a színészi pálya érdekli, de a színművészetire nem vették fel. Szóba jött a Terror Háza Múzeum, hogy ő még ott nem volt, de mennyire tetszik neki. Kiderült, hogy Pesten is lakom… elviszem majd egyszer oda ugye, de mikor fogok majd haza jönni, mert ő nem akar ott maradni. Hová megyünk még Pesten, tudok-e jó buli helyet… szóval a kurva faktor azért előjött. Gondolom munkanélküliként nem sokat adott volna bele a benzinbe se, meg semmibe… max a testét.

Persze nekem eszembe sem volt eltartani senkit még két nap erejéig sem. Kimentem a mosdóba, ahol olyan és hasonló gondolatok jártak a fejembe, hogy azt kamuzom a tárcám kint maradt a kocsiban és kimegyek és elmegyek a fenébe, majd lemosogatja, ahogy a filmekbe szokás.. De nem volt szívem ott hagyni a lányt. Persze azt leszámítva, hogy egy tolakodó kis ribanc volt, intelligens és okos lánynak találtam. Próbálom mindenkiben meglátni a jót és a másik lányhoz képest neki ez volt a szerencséje, megláttam benne a jót. A másikat simán ott hagytam volt a több ezer Forintos számlával együtt.

Az első lánynál még értettem is az indokot, amiért találkozott velem. Fizettem neki a bulizást, hogy leihassa magát. De őt mi hajtotta???? Nem adnak neki otthon enni rendesen? Szerintem ő mint írtam is inteligens... és okosabb annál a kis kurvánál akivel először össze hozott a sors. Ő az a típus aki okosan csinálja, okosan keres magának olyan faszit aki kitartja. Gondolom akinek benyögi a hotelt vagy más drága helyet, és nemet mond, azzal nem is találkozik.

Sétáltunk, hazavittem, hívott bulizni de nemet mondtam neki. Megcsókolt. Később még hívott, de vagy nem vettem fel, vagy tényleg külhonban voltam.


Úgyhogy a feltöltő kártya ma már nem divat...

A bejegyzés trackback címe:

https://ismerkedesazinterneten.blog.hu/api/trackback/id/tr131405293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

honeybeezz 2009.09.25. 13:09:45

Szted hol a határ ahol már meghívhatod a csajt és mégsem érzed úgy ,hogy le akar venni?

Stop Light 2009.09.25. 18:08:50

@honeybeezz: Első randin nekem alap, hogy én fizetek. De azt már lehúzás gyanús ha a lány mondja meg hová akar menni, ha én hívom meg őt és nem ő engem...mondjuk ha ő hív, akkor ő is fizet... aztán ez persze soha nem jött össze, soha nem engedtem nekik fizetni.

bopat 2009.09.25. 18:12:20

Hülye kérdés, lehet, de akkor is megkérdezem: mi az a feltöltő kártya?

Stop Light 2009.09.25. 18:25:26

Gondoltam, hogy egyesek nem ismerik, először be is írtam, aztán kitöröltem XD

A nem előfizetéses mobiloknak van egy egyenlege, amit fel kell tölteni. Ezt annak idején (ma már nem tudom, de szerintem megszünt) elsősorban a postán, újságárusoknál megvásárolható kártya segítségével lehetett. A kártya ellenértéke fejében telefonálhattál. Az egyenleg feltöltésére szolgáló kódot a kártya kapargatásával hetetett elővarázsolni (sorsjegyhez hasonlóan). Sok hülye picsa egy ilyen kódsorozatot kért annak fejében, hogy találkozzon veled.

bopat 2009.09.26. 16:52:44

Bammeg azt tudom hogy mi az a mobil feltöltő kártya.
Csak azt nem hogy mi köze a csajokhoz.
Ezt komolyan mondod, hogy valaki ilyet kér? Minek? Vegyen magának... ha meg valaki ilyet kér tőled, akkor tudhatnád, hogy csak a pénzedet akarja és egyből pi..n kell rúgni őket.

Stop Light 2009.09.26. 19:50:56

@bopat: Igen volt ilyen és van is, ahogy megtudtam pár ismerősömtől, bár én ennek ellenére már évek óta nem találkoztam ezzel a jelenséggel. Egyébként többnyire kamu volt és csak szórakozott az illető egy jót és persze nem elhanyagolható, hogy szert tett pár ezer Forintra, amit letelefonálhatott.
süti beállítások módosítása